DOMAĆE RAKIJE I LIKERI DOMAĆE RAKIJE I LIKERI
BEGEN COMERC

DOMAĆE RAKIJE I LIKERI

Šifra artikla: 365906
Isbn: 9788663450509
Izdavač : BEGEN COMERC
"Ova knjiga (priručnik) ima za cilj da upozna čitaoce sa simbiozom probranih alkoholnih pića i lekovitih sastojaka sadržanih u bilju od kojeg se prave biljne rakije i likeri. Zahvaljujći tome, čitaoci će steći znanja o postupku pripremanja najboljih voćnih rakija i likera. U prvom delu knjige nalaze se praktični saveti o: priboru i opremi koji se koriste za pripremanje rakije i likera; postupku izbora baze za likere i rakije; doziranju slatkog u likerima; dodavanju začina za poboljšanje arome i kvaliteta likera i rakija; odlaganju u flaše; o postupku maceracije i vremena potrebnog da piće odstoji pre upotrebe.
Drugi deo knjige se odnosi na bilje koje se koristi u pripremanju rakija i likera. Za svaku bilku dati su sledeći podaci: uobičajeni naziv na srpskom i latinskom, kao i nekoliko alternativnih nazi- va koji su u upotrebi u raznim krajevima. Posle opštih podataka slede recepti za pripremu biljnih likera i rakija. Na osnovu svih datih podataka moguće je sakupljati u prirodi ili gajiti navedene biljke. Kraj ovog dela odnosi se na med kao sastojak za proizvodnju rakija i likera, i na recepte."
0,00 RSD
660,00 RSD
Cena na sajtu: 594,00 RSD
Ušteda: 66,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Količinski popust

Dodatnih 10% popusta na tri i više kupljenih artikala sa naznačenim količinskim popustom.

 

  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
"Ova knjiga (priručnik) ima za cilj da upozna čitaoce sa simbiozom probranih alkoholnih pića i lekovitih sastojaka sadržanih u bilju od kojeg se prave biljne rakije i likeri. Zahvaljujći tome, čitaoci će steći znanja o postupku pripremanja najboljih voćnih rakija i likera. U prvom delu knjige nalaze se praktični saveti o: priboru i opremi koji se koriste za pripremanje rakije i likera; postupku izbora baze za likere i rakije; doziranju slatkog u likerima; dodavanju začina za poboljšanje arome i kvaliteta likera i rakija; odlaganju u flaše; o postupku maceracije i vremena potrebnog da piće odstoji pre upotrebe.
Drugi deo knjige se odnosi na bilje koje se koristi u pripremanju rakija i likera. Za svaku bilku dati su sledeći podaci: uobičajeni naziv na srpskom i latinskom, kao i nekoliko alternativnih nazi- va koji su u upotrebi u raznim krajevima. Posle opštih podataka slede recepti za pripremu biljnih likera i rakija. Na osnovu svih datih podataka moguće je sakupljati u prirodi ili gajiti navedene biljke. Kraj ovog dela odnosi se na med kao sastojak za proizvodnju rakija i likera, i na recepte."
Karakteristika Vrednost
Kategorija HRANA I PIĆE
Autor Emil Keršek i Dušan Savković
Težina specifikacija 0.5 kg
Izdavač BEGEN COMERC
Pismo Latinica
Povez Broš
Godina2022
Format24x17
Strana120

Slični proizvodi

Vinska škola svakom ljubitelju vina pruža podatke o svemu što ga moze zanimati:o zemlja...
3.465,00 RSD
3.850,00 RSD
Dejan Živkoski Deža (1970) je kao ugostitelj prisutan na sceni od druge polovine osamde...
3.465,00 RSD
3.850,00 RSD
Novo izdanje najuspesnijeg standardnog dela Vinska skola, za svakog ljubitelja vina pre...
3.168,00 RSD
3.520,00 RSD
Kroz više od 300 ekskluzivnih, autorskih umetničkih fotografija i brojne zanimljive pri...
2.160,00 RSD
2.400,00 RSD
Bilo da ste novi u svetu piva ili pravi ljubitelj tog pića koji želi da sazna što više ...
1.800,00 RSD
Kako je nastala čokolada, kako je stigla u Evropu, kako su se kroz istoriju menjali teh...
836,00 RSD
Biljna ishrana u funkciji zdravlja i šireg prosperiteta čoveka.
720,00 RSD
800,00 RSD
U Rečniku zaljubljenika vina prisećam se samo onoga što znam, što volim, i što u meni b...
891,00 RSD
990,00 RSD
Da li se uspaničite kada vam konobar donese vinsku kartu jer ne razliujete Chardonnay o...
1.800,00 RSD
Naš narod je poznat po tradiciji pečenja rakije. Ovaj napitak pravi se od raznog voća, ...
396,00 RSD
440,00 RSD