ČOKOLADNI SOMELIJER ČOKOLADNI SOMELIJER
DATA STATUS

ČOKOLADNI SOMELIJER

Šifra artikla: 383175
Isbn: 9788674788226
Izdavač : DATA STATUS
Poreklo čokolade, ili „hrane bogova” – kako su je nazivali, seže u davnu prošlost. Tokom vekova prešla je put od prefinjenog pića do najukusnije utešne hrane današnjice. Danas nas mami u bezbroj oblika: u šoljici ili kao tabla, sjajna ili crna, slatka ili gorka, ili čak kao neizostavni sastojak u slanim jelima. 

Čokoladni somelijer vas vodi u otkrivanje ove izuzetne hrane, zahvaljujući detaljnim objašnjenjima dva velika stručnjaka iz ove oblasti, Klare i Điđija Padovanija, kao i fotografijama majstora Fabija Petronija. Saznaćete kakve vrste mahuna postoje, kako se uzgaja i bere kakao te koje su tajne umeća njegove prerade. Uronićete u ukuse i arome, otkrivajući različite vrste čokolade – tamnu, mlečnu, đanduja, belu i ružičastu – uz senzaciju za sva čula. 

Uživaćete u uzbudljivom putovanju kroz kulturu čokolade i otkriti najbolje kombinacije sa drugom hranom, tajne savršenog ukusa i njena blagotvorna dejstva na zdravlje. Na kraju knjige naći ćete izvanredne recepte restorana Rele Kuba šokola iz Kunea, koji će vam pokazati kako čokolada može da bude pravi protagonista u kuhinji.
0,00 RSD
4.900,01 RSD
Cena na sajtu: 4.410,00 RSD
Ušteda: 490,01 RSD
Obavesti me o sniženju
Količinski popust

Dodatnih 10% popusta na tri i više kupljenih artikala sa naznačenim količinskim popustom.

 

  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Poreklo čokolade, ili „hrane bogova” – kako su je nazivali, seže u davnu prošlost. Tokom vekova prešla je put od prefinjenog pića do najukusnije utešne hrane današnjice. Danas nas mami u bezbroj oblika: u šoljici ili kao tabla, sjajna ili crna, slatka ili gorka, ili čak kao neizostavni sastojak u slanim jelima. 

Čokoladni somelijer vas vodi u otkrivanje ove izuzetne hrane, zahvaljujući detaljnim objašnjenjima dva velika stručnjaka iz ove oblasti, Klare i Điđija Padovanija, kao i fotografijama majstora Fabija Petronija. Saznaćete kakve vrste mahuna postoje, kako se uzgaja i bere kakao te koje su tajne umeća njegove prerade. Uronićete u ukuse i arome, otkrivajući različite vrste čokolade – tamnu, mlečnu, đanduja, belu i ružičastu – uz senzaciju za sva čula. 

Uživaćete u uzbudljivom putovanju kroz kulturu čokolade i otkriti najbolje kombinacije sa drugom hranom, tajne savršenog ukusa i njena blagotvorna dejstva na zdravlje. Na kraju knjige naći ćete izvanredne recepte restorana Rele Kuba šokola iz Kunea, koji će vam pokazati kako čokolada može da bude pravi protagonista u kuhinji.
Karakteristika Vrednost
Kategorija KULINARSTVO
Autor Klara i Điđa Padovani
Težina specifikacija 0.5 kg
Izdavač DATA STATUS
Pismo Latinica
Povez Tvrd
Godina2022
Strana228

Slični proizvodi

Ovo jedinstveno izdanje Srpkog kuvara, predstavlja suštinu srpske kuhinje sa jelima koj...
2.691,00 RSD
2.990,00 RSD
Ovo jedinstveno izdanje Srpkog kuvara, predstavlja suštinu srpske kuhinje sa jelima koj...
2.691,00 RSD
2.990,00 RSD
Ovo jedinstveno izdanje Srpkog kuvara, predstavlja suštinu srpske kuhinje sa jelima koj...
2.691,00 RSD
2.990,00 RSD
Ovo jedinstveno izdanje Srpkog kuvara, predstavlja suštinu srpske kuhinje sa jelima koj...
2.691,00 RSD
2.990,00 RSD
Ovo jedinstveno izdanje Srpkog kuvara, predstavlja suštinu srpske kuhinje sa jelima koj...
2.691,00 RSD
2.990,00 RSD
Knjiga „Moja ukusna Srbija” drugi je vodič u seriji „Balkanski putnik”. Autori knjige p...
990,00 RSD
1.100,00 RSD
Kuvar „103 jela za svaki dan"" na maštovit i originalan način Vam nudi lepezu raznovrsn...
891,00 RSD
990,00 RSD
jela koja se jedu na ovim prostorima iz pera najpoznatijeg kuvara i svetskog prvaka
3.960,00 RSD
4.400,00 RSD
Mijus.co ukusi : slasna avantura kroz 4 godišnja doba Veljka M. Mijuškovića, nije običa...
3.234,00 RSD
Savka Gojković je pomno sakupljala kuvarske recepte novosadske i vojvođanske kuhinje. S...
1.079,99 RSD
1.200,00 RSD
Mnogi misle da je nemoguće kuvati bez jaja i mlečnih proizvoda, međutim to nije tako. ...
1.170,00 RSD
1.300,00 RSD