ČOKOLADNI SOMELIJER ČOKOLADNI SOMELIJER
DATA STATUS

ČOKOLADNI SOMELIJER

Šifra artikla: 383175
Isbn: 9788674788226
Izdavač : DATA STATUS
Poreklo čokolade, ili „hrane bogova” – kako su je nazivali, seže u davnu prošlost. Tokom vekova prešla je put od prefinjenog pića do najukusnije utešne hrane današnjice. Danas nas mami u bezbroj oblika: u šoljici ili kao tabla, sjajna ili crna, slatka ili gorka, ili čak kao neizostavni sastojak u slanim jelima. 

Čokoladni somelijer vas vodi u otkrivanje ove izuzetne hrane, zahvaljujući detaljnim objašnjenjima dva velika stručnjaka iz ove oblasti, Klare i Điđija Padovanija, kao i fotografijama majstora Fabija Petronija. Saznaćete kakve vrste mahuna postoje, kako se uzgaja i bere kakao te koje su tajne umeća njegove prerade. Uronićete u ukuse i arome, otkrivajući različite vrste čokolade – tamnu, mlečnu, đanduja, belu i ružičastu – uz senzaciju za sva čula. 

Uživaćete u uzbudljivom putovanju kroz kulturu čokolade i otkriti najbolje kombinacije sa drugom hranom, tajne savršenog ukusa i njena blagotvorna dejstva na zdravlje. Na kraju knjige naći ćete izvanredne recepte restorana Rele Kuba šokola iz Kunea, koji će vam pokazati kako čokolada može da bude pravi protagonista u kuhinji.
0,00 RSD
4.900,01 RSD
Cena na sajtu: 4.410,00 RSD
Ušteda: 490,01 RSD
Obavesti me o sniženju
Količinski popust

Dodatnih 10% popusta

na tri i više kupljenih artikala koji nisu na akciji.

 

  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Poreklo čokolade, ili „hrane bogova” – kako su je nazivali, seže u davnu prošlost. Tokom vekova prešla je put od prefinjenog pića do najukusnije utešne hrane današnjice. Danas nas mami u bezbroj oblika: u šoljici ili kao tabla, sjajna ili crna, slatka ili gorka, ili čak kao neizostavni sastojak u slanim jelima. 

Čokoladni somelijer vas vodi u otkrivanje ove izuzetne hrane, zahvaljujući detaljnim objašnjenjima dva velika stručnjaka iz ove oblasti, Klare i Điđija Padovanija, kao i fotografijama majstora Fabija Petronija. Saznaćete kakve vrste mahuna postoje, kako se uzgaja i bere kakao te koje su tajne umeća njegove prerade. Uronićete u ukuse i arome, otkrivajući različite vrste čokolade – tamnu, mlečnu, đanduja, belu i ružičastu – uz senzaciju za sva čula. 

Uživaćete u uzbudljivom putovanju kroz kulturu čokolade i otkriti najbolje kombinacije sa drugom hranom, tajne savršenog ukusa i njena blagotvorna dejstva na zdravlje. Na kraju knjige naći ćete izvanredne recepte restorana Rele Kuba šokola iz Kunea, koji će vam pokazati kako čokolada može da bude pravi protagonista u kuhinji.
Karakteristika Vrednost
Kategorija KULINARSTVO
Autor Klara i Điđa Padovani
Težina specifikacija 0.5 kg
Izdavač DATA STATUS
Pismo Latinica
Povez Tvrd

Slični proizvodi

Knjiga „Moja ukusna Srbija” drugi je vodič u seriji „Balkanski putnik”. Autori knjige p...
990,00 RSD
1.100,00 RSD
Kuvar „103 jela za svaki dan"" na maštovit i originalan način Vam nudi lepezu raznovrsn...
891,00 RSD
990,00 RSD
jela koja se jedu na ovim prostorima iz pera najpoznatijeg kuvara i svetskog prvaka
3.960,00 RSD
4.400,00 RSD
Mijus.co ukusi : slasna avantura kroz 4 godišnja doba Veljka M. Mijuškovića, nije običa...
3.234,00 RSD
Savka Gojković je pomno sakupljala kuvarske recepte novosadske i vojvođanske kuhinje. S...
1.079,00 RSD
1.200,00 RSD
Mnogi misle da je nemoguće kuvati bez jaja i mlečnih proizvoda, međutim to nije tako. ...
891,00 RSD
990,00 RSD
Priprema zdravih biljnih obroka, uz minimalnu termičku obradu, predstavlja put ka dobro...
1.980,00 RSD
Uronite u svet zdrave ishrane s vašim omiljenim receptima na zdraviji, pristupačniji i ...
1.521,00 RSD
1.690,00 RSD
Nikoga ne treba podsjećati da kruh i sir čine slastan međuobrok. Međutim, sir je mnogo ...
594,00 RSD
660,00 RSD
Više od 40 jednostavnih i posve provjerenih recepata.Prave gozbe kojima se možete počas...
594,00 RSD
660,00 RSD