Novosti
10.07.2024.

NOVO U PONUDI! TEJLOR - IZ ERE U ERU, NEOVLAŠĆENA BIOGRAFIJA


TEJLOR: IZ ERE U ERU
Neovlašćena biografija
Kerolajn Salivan


PRIČA O NAJVEĆOJ POP ZVEZDI OVE GENERACIJE IZ ERE U ERU
Tejlor Svift je dostigla vrhove top-lista muzičkim stilovima koji pokrivaju sve od kantrija preko popa i folka do indi-roka. Sada, ova neodoljiva biografija priča priču o tome kako je jedna od najvećih pop ikona od odrastanja na farmi jelki dospela do rasprodatih arena širom sveta.

ŽIVIMO U ERI TEJLOR SVIFT
Od njenog eponimnog debitantskog albuma 2006, ova pop superzvezda prodala je više od 200 miliona albuma, rasprodala bezbroj arena dok je obilazila svet i oborila je rekorde u prodaji karata svojim filmom Eras. Postala je jedan od najuticajnijih umetnika svoje generacije, najveća pop zvezda na svetu danas.
Inspiracija i glas mladim devojkama, ženama i LGBTQ+ zajednici širom sveta, Tejlor je otvorena feministička ikona, aktivistkinja, moćna preduzetnica i jedan od najplodnijih tekstopisaca zadnjih godina. Spotifaj ju je 2023. proglasio za najstrimovaniju umetnicu globalno, jedina je umetnica koja je osvojila četiri Gremija za album godine i vešto menja stil sa svakim novim albumom; njena zvezda ne pokazuje znake gašenja.
U ovoj zabavnoj biografiji, autorka i muzička novinarka Kerolajn Salivan opisuje Tejlorino putovanje od mlade kantri umetnice do fenomena pop muzike, obuhvatajući njene veze visokog profila, priče iza njenih pesama i njenu evoluciju kao umetnice – iz ere u eru.

Kerolajn Salivan je novinarka i brodkasterka koja se bavi pop i rok muzikom, a pisala je za Gardijan, Tajms, Vog i Kosmopoliten. Autorka je pet knjiga: Bye Bye Baby: My Tragic Love Affair with the Bay City Rollers, Madonna: Album by Album, Ed Sheeran: Writing Out Loud, Adele: The Other Side i Dua Lipa: The Unauthorized Biography.
 

Ostavi komentar

Trenutno nema komentara