PARTENON

PRIRUČNIK ZA SPRAVLJANJE RAKIJE NOVO IZDANJE

Šifra artikla: 222765
Isbn: 9788671573276
Izdavač : PARTENON
Naš narod je poznat po tradiciji pečenja rakije! Među raznim faktorima koji utiču na kvalitet rakije najvažniji su: momenat berbe voća, način prerade voća, izvođenje alkoholnog vrenja, momenat destilacije (pečenja) prevrelog voćnog kljuka, sam način destilacije (pečenja), kao i odležavanje i for...  Naš narod je poznat po tradiciji pečenja rakije!
Među raznim faktorima koji utiču na kvalitet rakije najvažniji su: momenat berbe voća, način prerade voća, izvođenje alkoholnog vrenja, momenat destilacije (pečenja) prevrelog voćnog kljuka, sam način destilacije (pečenja), kao i odležavanje i formiranje rakije kao pića.
Knjiga Priručnik za spravljenje rakije dr Slobodana Jovića, mnogima je pomogla, jer upravo govori o tome kako izbeći probleme tokom spravljanja domaće rakije i kako podići njenu pitkost i kvalitet.
Priručnik za spravljenje rakije sadrži:
• Rakija od voća i grožđa
• Spravljanje rakije od jabuke i kruške
• Spravljanje rakije o koštičavog voća (šljiva, trešnja, višnja, breskva, kajsija)
• Rakije od grodžđa
• Uređaji za izvođenje destilacije (pečenje rakije)
• Destilacija
• Sudovi za čuvanje i vrenje kljuka od voća i grožđa i prihvatanje destilata (rakija)
• Obeležavanje (starenje ili sazrevanje) i formiranje rakije
• Mane jakih alkoholnih pića – uzroci nastajanja i mogućnosti za njihovo otklanjanje
• Određivanje količine alkohola u rakijama

U ovoj knjizi dati su brojni saveti, uputstva i sve ostalo što čini „male tajne“ velikih majstora.
Detaljnije
0,00 RSD
440,00 RSD
Cena na sajtu: 396,00 RSD
Ušteda: 44,00 RSD
Obavesti me o sniženju
Količinski popust

Dodatnih 10% popusta na tri i više kupljenih artikala sa naznačenim količinskim popustom.

 

  • NSZ
Količina: 1 Kom
2
1
Sačuvajte u listi želja
Pomoć
Naš narod je poznat po tradiciji pečenja rakije!
Među raznim faktorima koji utiču na kvalitet rakije najvažniji su: momenat berbe voća, način prerade voća, izvođenje alkoholnog vrenja, momenat destilacije (pečenja) prevrelog voćnog kljuka, sam način destilacije (pečenja), kao i odležavanje i formiranje rakije kao pića.
Knjiga Priručnik za spravljenje rakije dr Slobodana Jovića, mnogima je pomogla, jer upravo govori o tome kako izbeći probleme tokom spravljanja domaće rakije i kako podići njenu pitkost i kvalitet.
Priručnik za spravljenje rakije sadrži:
• Rakija od voća i grožđa
• Spravljanje rakije od jabuke i kruške
• Spravljanje rakije o koštičavog voća (šljiva, trešnja, višnja, breskva, kajsija)
• Rakije od grodžđa
• Uređaji za izvođenje destilacije (pečenje rakije)
• Destilacija
• Sudovi za čuvanje i vrenje kljuka od voća i grožđa i prihvatanje destilata (rakija)
• Obeležavanje (starenje ili sazrevanje) i formiranje rakije
• Mane jakih alkoholnih pića – uzroci nastajanja i mogućnosti za njihovo otklanjanje
• Određivanje količine alkohola u rakijama

U ovoj knjizi dati su brojni saveti, uputstva i sve ostalo što čini „male tajne“ velikih majstora.
        Trenutno nema komentara
        Karakteristika Vrednost
        Kategorija POLJOPRIVREDA
        Autor Slobodan Jović
        Težina specifikacija 0.5 kg
        Izdavač PARTENON
        Pismo Latinica
        Povez Broš
        Godina2025
        Format20
        Strana99

        Slični proizvodi

        Godišnji i mesečni kalendar radova u organskoj bašti i voćnjaku; praćenje kretanja Mese...
        Cena 980,10 RSD
        Ušteda 10%
        1.089,00 RSD
        godišnji i mesečni kalendar radova u organskoj bašti i voćnjaku; praćenje kretanja Me...
        Cena 980,10 RSD
        Ušteda 10%
        1.089,00 RSD
        Izdavačka kuća Partenon, sada već tradicionalno, objavljuje najbolju literaturu iz obla...
        Cena 1.782,00 RSD
        Ušteda 10%
        1.980,00 RSD